• Deutsch (DE-CH-AT)
  • English (United Kingdom)
  • Danish(DK)
Home Udført arbejde - Axapta
Opgaver / Styrke Udskriv Email

I mit arbejde med EDB har jeg altid betragtet mig som løsnings-arkitekt indenfor diverse områder som Dynamix AX, SAP og andre områder (med anvendelse af Cobol og Mapper).

Jeg har varetaget opstilling af Business-Designs og Analyser under medvirken af kunden med hensyn til processer og afvikling, koncepter og programmeringsopgaver henholdsvis disses gennemførelse inklusive tests og indføring af brugeren hos den vedrørende projektmanagement.


Jeg mener, at jeg besidder særlig styrke ved analyser og konceptopstilling. Derfor føler jeg mig i stand til at udarbejde dokumentation, således at den også er forståelig for ”ikke-IT folk”, som derfor kan følge og benytte materialet. Analyser og koncepter bekriver jeg ikke alene med tekst, men også med diagrammer over forløbene.

 

Exempel:

Processdiagram FIBU-Flow

Processdiagramm EDI-Abwicklung
Flussdiagram – Lagerbuchhaltung inkl. Auswertungen


Under udviklingen går jeg meget struktureret og ensartet frem (Navnereservering etc). Tilmed bliver min udvikling beskrevet af udførlig dokumentation således, at materialet også for trediemand bliver muligt at følge. Endvidere er mine udviklinger udført på en sådan måde, at de for fremtidige udvidelser er let tilgængelige.


Meget ofte har jeg arbejdet med applikationer med meget store datamængder. Effektive og gennemførte løsninger er i disse tilfælde tvingende nødvendige.


Da afprøvningen frembyder et af de største problemer ved komplekse applikationer, er mine udviklinger altid udlagt således, at man kan simulere bearbejdningen på en sådan måde, at dataene kan synliggøres i Excel i stedet for i tabeller, hvilket forenkler afprøvningerne meget.


Følgelig er mine arbejder principielt fejlfri, når de overgives til kunden, da jeg ikke afgiver noget, før konceptet er behørigt gennemprøvet.

 

Adresse

Patonix GmbH
Thorkild Lund-Jensen
Schwerzimattstrasse 42
8912 Obfelden
Schweiz

Tel.:++41 (0)79 639 98 10
Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den

© 2024 www.patonix.com - last change: 04/2024